Välkommen till den innersta viken

Något så oerhört stort när du hittar den. Om och när du tar dig in där kommer det att ge ett lugn och en harmoni som du kanske aldrig upplevt tidigare. Nej, behövs inga hjälpmedel, kostar inga pengar utan handlar bara om vad du själv vill. Det enda du drar nytta av är andra människors olika vägar dit. När jag märkte – och några påtalade för mig – att jag varit till stor hjälp för dom efter våra möten och när speciellt en person sa, du måste blogga i detta, tog jag mig en funderare på vad som var så speciellt. Personen hade tagit del av mina tankar och åtgärder som kanske kunde hjälpa henne. Mera som ett kompistips. Jag har självklart under många år och med stort intresse begrundat människors agerande och blivit väldigt varm i själen av mångas öden och agerande men samtidigt också fått se så många andra sidor av människor och undrat hur det är möjligt att slösa bort sitt liv på detta sätt. 

Det är först när du nått ”Den Innersta Viken” som du kan börja göra något av ditt liv – inte innan. Jag ger en djupare, nej förresten, lättare förklaring till detta under artikeln ”Välkommen på din resa till Den Innersta Viken” och kommer i varje blogg/artikel framöver berätta om människor jag mött och i flera fall fått ha förmånen att hjälpa till ett bättre liv. En ynnest större än något annat och ingen som helst ”rocket science” (rymdforskning). Att ha nått Den Innersta Viken ger dig kraft, du blir ”untouchable”.  Varmt välkomna på din nya resa till Den Innersta Viken.